Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Apollo's egghunt; hier vind je een ei met voucher

Apollo Hotel Amsterdam organiseert deze week ‘Amsterdam Egg Hunt’ als kick-off van speciaal lente-arrangement. Op verschillende high-end locaties in Amsterdam worden speciale gouden paaseieren verstopt met bijzondere vouchers die kunnen worden ingewisseld in het hotel. In dit artikel vind je een ...

Apollo's egghunt; hier vind je een ei met voucher

Apollo Hotel Amsterdam organiseert deze week ‘Amsterdam Egg Hunt’ als kick-off van speciaal lente-arrangement. Op verschillende high-end locaties in Amsterdam worden speciale gouden paaseieren verstopt met bijzondere vouchers die kunnen worden ingewisseld in het hotel. In dit artikel vind je een hint voor een paasei!

Met de vouchers die worden verstopt bij de gouden paaseieren kun je bijvoorbeeld een gratis diner, high tea of aperitief in Bodon, La Grande Brasserie, of een overnachting in Apollo Hotel Amsterdam boeken.

Hints kom je tegen in de hoofdstad en diverse social media-kanalen. er rijdt zelfs een speciale egghunt-taxi door Amsterdam met hints (herkenbaar aan gouden paasei op de taxi).

Elke dag is er een andere locatie. Vandaag is dit de hint:

Apollo Hotel Amsterdam, een Tribute Portfolio hotel, biedt in de maanden april en mei op vrijdag t/m zaterdag een exclusief lente-arrangement aan, wat bestaat uit een overnachting voor 2 personen, inclusief late check-out, ontbijt, parkeren en de speciale Lente High Tea bij Bodon, La Grande Brasserie.

Dit arrangement is te boeken voor € 265,- exclusief stadsbelasting. Ook is het mogelijk om de high tea en de overnachting met ontbijt los te boeken. Ook is het mogelijk om de High Tea los te boeken voor €  40,- p.p..