Afgelopen zondag was het moment van de waarheid: de loeispannende finale (US Open) tussen Novak Djokovic en Juan Martin del Potro. Eén vrouw in het bijzonder liet met haar gezicht zien dat hoe dat potje 'pingpongen' verliep. 

Actrice Meryl Streep zat namelijk ook op de tribune en die hield het bijna niet meer van de spanning.

Article continues after the ad

Meryl de gekste

Ze trok zulke gekke bekken, het leek wel alsof we in een film van haar waren beland. Uiteraard bleven haar hilarische gezichtsuitdrukkingen niet onopgemerkt. Al snel vlogen de beelden in rap tempo over het wereldwijde web. 

 

 

 

Lol

Iets waar wij dan weer heel vrolijk van werden. En Meryl zelf gelukkig ook. Toen de tv-commentatoren in haar oortje doorgaven dat ze haar heerlijke (gezicht)commentaar hadden gespot zag ze daar de lol wel van in. Meryl proostte met een blikje bier in d'r hand.

 

Oscar

Wat een geweldige vrouw is het toch ook. Meryl, wij nomineren je alvast voor een Oscar. En o ja, de uitslag van de wedstrijd: Novak Djokovic heeft in de nacht van zondag op maandag voor de derde keer in zijn loopbaan de US Open gewonnen.

Op het witte doek

Meryl Streep is overigens op dit moment te zien in de film Mamma Mia! Here We Go Again. Ook zien we haar binnenkort in de populaire serie Big Little Lies naast Nicole Kidman en Reese Witherspoon.

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in