Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mega Magazine Maand : 4x toptijdschrift voor € 10,-

Deze maand is het Mega Magazine Maand! Dat betekent dat je tot eind september hebt om van deze aanbieding gebruik te maken en 4 (!) keer de nieuwste Nouveau óf een ander tijdschrift op je deurmat te laten ploffen voor slechts € 10,-.  Elke maand krijg je 156 pagina’s luxe en kwaliteit met veel wa...

Mega Magazine Maand : 4x toptijdschrift voor € 10,-

Deze maand is het Mega Magazine Maand! Dat betekent dat je tot eind september hebt om van deze aanbieding gebruik te maken en 4 (!) keer de nieuwste Nouveau óf een ander tijdschrift op je deurmat te laten ploffen voor slechts € 10,-. 

Elke maand krijg je 156 pagina’s luxe en kwaliteit met veel warmte en alles wat het leven leuker en mooier maakt. Veel ageless fashion en beauty, maar ook psyche en prachtige interviews met inspirerende vrouwen. Verder krijg je de leukste cultuurtips en veel reisinspiratie.

In deze Mega Magazine Maand wel voor een héél voordelig prijsje. Ook leuk: Geef het iemand cadeau!

Ben je al abonnee van Nouveau? Kies dan één van de andere toptijdschriften die meedoen aan de Mega Magazine Maand. Veel leesplezier!

Meer informatie

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in