Zó haal je meer uit je douchemomentje 🚿 

Een fijne douche kan zelfs voor wie geen ochtendmens is reden zijn om uit bed te komen. Na een paar minuten genieten onder lekker warm water, start je toch net even wat makkelijker op. Je krijgt energie van douchen én even me-time is een genietmomentje voor een fijne start van de dag. Plus: het doet van alles voor je lijf, 

5 goede redenen om 's ochtends onder de douche te stappen

  • Door het warme water stimuleer je de bloedsomloop, waardoor je je meteen alerter voelt. 
  • Wil je daar nog een schepje bovenop doen, dan is even scrubben ook een manier om je slaperige lijf helemaal op te peppen, met een streelzachte huid als bonus. 
  • Douchen kan een mindful moment opleveren: voel hoe het warme water over je lijf stroomt, ervaar hoe je natte haren glad naar achteren vallen, inhaleer de geur van de douchegel en geniet van die paar minuten voor jezelf.  
  • Ben je een beetje stijf na een nacht slapen, dan gaat er niets boven een fijne warme douche om net even wat soepeler te bewegen. 
  • Koud afdouchen geeft een enorme energieboost: je hoeft het maar 30 seconden vol te houden, dan heb je alle benefits al te pakken. 

Design-douches

Nu zijn er douches en douches. Wil je supercomfort in de badkamer, denk dan eens aan de systemen van GROHE. Dit label biedt ruime keuze in verschillende kleuren en formaten regendouches met heerlijke stralen.

De koppen zijn niet alleen rond, maar ook vierkant verkrijgbaar. En er zijn exemplaren die aan de wand kunnen worden gemonteerd, maar ook douchekoppen voor aan het plafond, voor het betere klatereffect.

Zacht als zomerregen

Nu weten we wat je denkt: 'Een regendouche is leuk en aardig, maar ik wil niet aan elke douchebeurt nat haar overhouden.'

Dat hoeft ook niet: naast de luxe hoofddouche hebben deze systemen een handdouche, zodat je kunt douchen op de manier waarop je dat het fijnst vindt. Zo bepaal je zelf hoe je doucht: met een energieboost of juist ontspannend, voor het naar bed gaan.

Water besparen

Bij de matchende hoofd- en handdouches hoort een handige thermostaatkraan en de GROHE EcoJoy-technologie.

Die bespaart water zonder in te leveren op de doucheprestatie: lekker douchen terwijl je meteen wat voor de planeet doet.

Meer informatie over deze veelzijdige 'Energy For Life' regendouches vind je op GROHE.