Als presentatrice en model Anouk Smulders er een rit van ruim 100 kilometer voor over heeft, dan moet het wel goed zijn. Dus stapt ook beauty-vlogger Maaike in de auto naar het Noord-Brabantse Chaam: de plaats waar ze vandaag mesotherapie zal ondergaan bij schoonheidsspecialiste Evelien Leijten.

'Minimaal qua pijn'
"Ik ben best een beetje zenuwachtig", zegt Maaike bij het zien van het witte apparaat dat haar huid zal analyseren door middel van speciale foto's, die onder andere ontstekinkjes in de huid opsporen. Geen wonder dat het tikkeltje eng lijkt, want Maaikes huid zal straks een boost krijgen met iets wat lijkt op een pistool. "Maar het is minimaal qua pijn", aldus Evelien. "Plus: je ziet direct resultaat en je huid herstelt ook meteen." 

Bekijk ook: Nouveau's Maaike en Quinty geven bij 'Koffietijd' de beste beauty tips voor deze zomer

Placenta vliesmasker
Wat mesotherapie precies doet? Het zorgt voor meer volume in de huid, minder lijntjes én een betere hydratatie. En tot slot krijg je een placenta vliesmasker als finishing touch. Geen wonder dat Anouk fan is, en Maaike zo te zien ook.

 

Reacties (1)

Vierailija

Dag iedereen,

Welkom bij Maria Harry Loan Firm, we waarderen de goede opmerkingen die rond het internet over onze goede werken zijn gegaan en wij danken iedereen die een lening heeft gedaan van ons bedrijf. Laten we nu weer wat beter presteren. Heb je een dringende lening nodig? Een lening om je eigen bedrijf waarschijnlijk uit te breiden of te starten? Met een rentepercentage zo laag als 2% dat bij elke klant past en u zult genieten van onze diensten. Dus contacteer ons nu via

Email: mariaharryloanfirm@gmail.com

Facebook pagina: https://web.facebook.com/Maria-Harry-Loan-Firm-419087971809301/?ref=aymt...

Google Hangout: Maria Harry

Wij wachten op een reactie van u. Bedankt.