De sieraden van Rocks on a Rope zijn allen handgemaakt door Claudia Lijnsvelt in haar eigen atelier. Met Rocks on a Rope introduceert Claudia Lynsvelt een unieke gecertificeerde diamanten juwelen collectie die staat voor pure, eerlijkheid en rauwe schoonheid aan de buitenzijde van binnenuit.

Rocks On A Rope

"Ik wilde wederom iets creëren wat nog nooit iemand anders gedaan had. Het werd een diamant, een schitterend juweel, op een touwtje, Rocks On a Rope. Mijn inspiratie is de innerlijke schoonheid en kracht van een vrouw. Iedereen heeft iets prachtigs, of het nou je ogen, je rondingen, je haar is. Dat heb ik ook geleerd van de Braziliaanse vrouwen. Zij weten hun sterkste punt naar voren te brengen. Door de sierlijke eenvoud van Rocks On a Rope vindt een vrouw die niet van juwelen houdt het wel mooi, een vrouw die al veel heeft, ervaart het als ­vernieuwend. Een nieuw merk opzetten in een crisis is best lastig, maar ik wist: met dit concept kan ik kracht tonen. Laten zien dat je durft te zijn wie je bent." Ga voor meer informatie naar www.rocksonarope.com of koop de nieuwste Nouveau, waar een interview met Claudia Lijnsvelt in staat.

Win

Nouveau mag 1 bracelet weggeven van de Rocks on a Rope collectie: Exquisite t.w.v. € 449,-- Vul onderstaand formulier in één maak kans op een echte Rocks on a Rope armband.