Elnett Satin van L’Oréal Paris was in de jaren ´60 de eerste haarspray met de revolutionaire micro-verstuiving, waardoor de haarspray perfect over het haar verdeeld wordt. Sindsdien is Elnett als iconisch merk uitgegroeid tot dé haarspray die gebruikt wordt door de stylisten over de hele wereld.

Elnett Satin Extra Sterke Fixatie Haarspray
Zit je haar perfect in model? Houden zo! Elnett Satin Extra Sterke Fixatie haarspray geeft het haar legendarische fixatie en een satijnzacht gevoel, waardoor het haar de hele dag volkomen natuurlijk in model blijft. Bovendien is de haarspray weer gemakkelijk uit te borstelen en wordt het haar beschermd tegen vochtigheid. Spray op ongeveer 30 cm van het kapsel: de micro-verstuiver zorgt voor een ultrafijne verstuiving en een zeer gelijkmatige verdeling van de haarspray over het haar.

Elnett Satin Heat Protection Spray
Ga je voor jouw ideale look met een föhn of stijltang aan de gang? Bescherm je haar dan eerst met Elnett Satin Heat Protection Spray Volume. Spray op handdoekdroog haar vanaf de haaraanzet tot in de punten: zo worden de haarvezels beschermd tegen de hitte van een föhn of stijltang. Ook geeft deze spray meer volume aan het haar. Daarna even doorkammen en je bent klaar om je haar te föhnen of stijlen!

Elnett Crème de Mousse Volume
Leg de basis voor je look met een Elnett Crème de Mousse Volume. Deze mousse helpt de haarvezels te verdikken en creëert direct zichtbaar langdurig volume vanaf de haaraanzet tot aan de lengten van het haar. De verzachtende crème textuur zorgt daarnaast voor een beter stylingresultaat en geeft je haar een ultiem zijdezacht gevoel. Schud de bus goed voor gebruik. Breng de mousse op handdoekdroog haar aan. Dit kan over de gehele lengte van het haar. Wil je veel volume creëren? Let dan extra goed op het stuk dicht bij de haaraanzet. Droog het haar vervolgens met de föhn.

Win
Nouveau mag 5 Elnett Satin pakketten weggeven bestaande uit 3 hairspray's (400ml/200ml spray/75ml spray), een mousse en een heat protection spray.

Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars.