Opzoek naar nieuw leesvoer voor je aankomende vakantie? Maak hier kans op het nieuwe boek van Danielle Steel, we mogen er vijf weg geven!

Vandaag verschijnt het nieuwe boek van Danielle Steel: Magie. Het is het honderdste (!) boek in Nederlandse vertaling van één van de populairste auteurs ter wereld in het romantische genre. 

Magie

Magie speelt zich af in lichtstad Parijs, waar iedere zomer een white dinner wordt gehouden: een verrukkelijk diner in de buitenlucht waarbij alle gasten gekleed gaan in het wit. Na zonsondergang worden witte ballonnen met lichtjes losgelaten – elk met een geheime hartenwens van een genodigde eraan. Dit jaar zijn er twee bevriende stellen aanwezig die voor een grote verandering staan. Jean-Philippe en Valerie Dumas, de een bankier, de ander redacteur bij Vogue, overwegen een mogelijke verhuizing naar China. Benedetta and Gregorio Mariani leiden samen een Italiaans mode-imperium. Maar hij heeft een grote zwakte, die zowel hun bedrijf als hun huwelijk bedreigt.

Magie volgt deze vier vrienden bij hun hartverscheurende en soms verrassende keuzes, tot zij elkaar een jaar later terugzien bij het white dinner. Zijn hun hartenwensen inmiddels vervuld?

Reageer & win
Doe mee en vertel ons waarom je dit boek graag zou willen winnen. Wie weet ben jij dan binnenkort de gelukkige eigenaresse van Magie.