We beginnen de week weer met een fijne winactie: dit keer maak je kans op de heerlijke producten van O'right.

Het uitgangspunt van O’right is dat alle producten die worden ontwikkeld een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens, de sociale- en maatschappelijke ontwikkeling én aan een beter milieu. O'right streeft er naar het meest groene haarverzorgingsmerk te worden. De 'O' in O’right symboliseert onze planeet, de aarde, en 'right' staat voor de duurzame doelstelling.

Zon op je bol!
Tijdens de zomermaanden geniet je van de zon en is er vast een vakantie naar een zonnig oord geboekt. Vaak worden er dan allerlei middeltjes tegen het verbranden van de huid in huis gehaald; voor je lijf, gezicht, lippen. Vergeet niet om naast de lichaamshuid, óók het haar en, heel belangrijk, de hoofdhuid te beschermen tegen UV-straling.

Goed beschermen dus
Wist je dat onze hoofdhuid 8 tot 10 keer sneller veroudert dan ons gezicht en zelfs 12 keer sneller dan je lichaamshuid? Goed beschermen dus! Dat kan natuurlijk met een petje, sjaal of leuke haarband... Maar een aantal haarverzorgingsproducten van O'right beschermt en verzorgt het haar en de scalp ook!

Recoffee
Recoffee-olie is een uitstekende bron van antioxidanten en wordt gewonnen uit 100% gerecycled koffiedik. Uitermate geschikt voor droog en beschadigd haar, het herstelt de vochtbalans en heeft een natuurlijke UV-bescherming. Recoffee-olie heeft een anti-aging effect op de hoofdhuid. Met colorsafe formule, dus ook geschikt voor gekleurd haar.

Win
3 x een set van O’right, bestaande uit een shampoo & conditioner
* Shampoo: O’right Recoffee Moisturizing Shampoo (€ 21,75/250 ml). 
* Conditioner: O’right Recoffee Conditioner (€ 29,50/400 ml).  
De combinatie van Recoffee-olie en botanische ingrediënten versterkt de interne haarstructuur. Deze producten zorgen voor intens gevoed, glanzend en veerkrachtig haar zonder te verzwaren.