Londen, de Tweede Wereldoorlog. Catrin Cole gaat aan het werk als copywriter voor omdat bij alle mannen vechten aan het front. Haar belangrijkste taak is een vrouwelijk touch toe te voegen aan de propagandafilms. Ze wordt al gauw opgemerkt door de vlotte filmproducent Tom Buckey door haar haar natuurlijke flair.

Samen met Buckley en een groep filmmakers krijgt ze de opdracht om een inspirerende film te maken die de nationale moraal voor de jongens aan het front moet opvijzelen. Met haar scherpe pen, haar vrouwelijke touch en charmante voorkomen, vindt ze al snel de juiste woorden om dit te verwezenlijken.

De film
Ze stuiten op een krantenartikel over twee zussen, die met gevaar voor eigen leven Joden op open zee hebben gered. De werkelijkheid is een stuk minder heldhaftig en berust ook nog eens op een misverstand. Het weerhoudt Cole en Buckley er niet van om er een script van te schrijven. De personages worden gevormd, het verhaal komt op gang, en de acteurs worden gecast. En natuurlijk ontstaat er een verboden liefdesrelatie tussen Cole en Buckley.
 

Win
Nouveau mag 2 x een filmpakket weggeven bestaande uit 2 filmkaartjes en het filmboek. Like de facebook-pagina van Nouveau en vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij binnenkort naar deze film.