Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De verzorgingsroutine van online redacteur Kim

Nouveau's Kim Veldema (47) is op zich heel blij met haar huid. Ze is half-Nederlands en half-Surinaams en dat betekent: weinig rimpels. Maar haar huid verliest met de jaren wél aan stevigheid en die jaren zou zij graag weer terug willen draaien. Nouveau gaat de uitdaging aan: online redacteur Kim...

De verzorgingsroutine van online redacteur Kim

Nouveau's Kim Veldema (47) is op zich heel blij met haar huid. Ze is half-Nederlands en half-Surinaams en dat betekent: weinig rimpels. Maar haar huid verliest met de jaren wél aan stevigheid en die jaren zou zij graag weer terug willen draaien.

Nouveau gaat de uitdaging aan: online redacteur Kim heeft de afgelopen weken een nieuwe verzorgingsroutine passend bij haar huidbehoefte getest en deelt hier haar ervaringen.

Verrassend compliment
De dagcrème van L'Oréal Paris gebruikte ze zelf al, maar haar routine is de laatste zeven weken aangevuld met de nachtcrème van Revitalift Classic. En dat leverde haar een verrassend compliment op. 

Win 1 van de 5 Revitalift-pakketten t.w.v. € 95,-!

Ook benieuwd naar de producten? Samen met L'Oréal Paris geven we 5 pakketten weg t.w.v. € 95,-! Bekijk hier de video en vind het antwoord op de vraag: Welke Revitalift-lijn richt zich op volumeverlies in het gezicht? Je kunt jouw antwoord tot vrijdag 19 mei 2017 opsturen naar: redactie@nouveau.nl.