Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow: binnenkijken in de miljoenenvilla van 'Fifty Shades'-schrijfster E.L. James

Ze bracht miljoenen vrouwen én mannen het hoofd op hol met haar erotische boekenserie Fifty Shades of Grey. Een film kon niet uitblijven, waarna de kassa van auteur E.L. James pas echt begon te rinkelen. Daarom werden kosten nog moeite gespaard voor haar nieuwe miljoenenvilla in de heuvels van We...

Wow: binnenkijken in de miljoenenvilla van 'Fifty Shades'-schrijfster E.L. James

Ze bracht miljoenen vrouwen én mannen het hoofd op hol met haar erotische boekenserie Fifty Shades of Grey. Een film kon niet uitblijven, waarna de kassa van auteur E.L. James pas echt begon te rinkelen.

Daarom werden kosten nog moeite gespaard voor haar nieuwe miljoenenvilla in de heuvels van West-Hollywood.

Dan heb je ook wat
En wat een prachtig huis heeft ze gekocht. "De villa beslaat drie verdiepingen en telt maar liefst 521 vierkante meter woonoppervlak", verklapt Bertram Beerbaum. "En ze heeft er 6,8 miljoen euro voor betaald." Maar dan heb je ook wat, het huis én het uitzicht zijn ronduit spectaculair.

Bekijk ook: Binnenkijken: zo zien de badkamers van celebrity's eruit 

Alles behalve 50 tinten grijs
De inrichting is overigens alles behalve 50 tinten grijs, eerder licht en modern. Wel speelt ook bij E.L. James de slaapkamer een belangrijke rol. De master bedroom is met recht een pronkstuk te noemen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in