Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vandaag 15 jaar getrouwd! Waarom Máxima en Willem-Alexander het liefste koningspaar ooit zijn

Vandaag is het alweer vijftien jaar geleden dat koningin Máxima en koning Willem-Alexander elkaar het ja-woord gaven. Dat ze nog steeds dolgelukkig zijn met elkaar, blijkt wel uit deze mooie beelden. Eén ding is zeker: de liefde tussen de Argentijnse schone en haar koning op het witte paard spat ...

Vandaag 15 jaar getrouwd! Waarom Máxima en Willem-Alexander het liefste koningspaar ooit zijn

Vandaag is het alweer vijftien jaar geleden dat koningin Máxima en koning Willem-Alexander elkaar het ja-woord gaven. Dat ze nog steeds dolgelukkig zijn met elkaar, blijkt wel uit deze mooie beelden.

Eén ding is zeker: de liefde tussen de Argentijnse schone en haar koning op het witte paard spat van het scherm. 

2-2-2002
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima traden op zaterdag 2 februari 2002 in Amsterdam in het huwelijk. Het burgerlijk huwelijk werd die dag in de Beurs van Berlage voltrokken door de burgemeester van Amsterdam, Job Cohen. De plechtigheid werd behalve door familie, vrienden en gasten van het bruidspaar ook bijgewoond door autoriteiten en ongeveer 600 genodigden uit alle delen van het koninkrijk.

Bekijk ook: Die lastige puberteit, hoe ga je daar als prinses mee om?

Elkaars rots in de branding
Roerige jaren waren het, niet in de laatste plaats door de discussies rond Máxima's vader, Jorge Zorreguieta, en zijn banden met het Argentijnse Videla-regime. Hij was niet welkom op het huwelijk, iets waar de bruid het zichtbaar moeilijk mee had. Maar ondanks (of misschien ook wel dankzij) alle heftige gebeurtenissen, blijven Máxima en Willem-Alexander elkaars rots in de branding.

En dat zie je ook hier weer, wat een mooi stel.