Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Linda is overdonderd door haar nieuwe gewicht (en wij ook)

Lijnen voor het oog van half Nederland: het mag een goede stok achter de deur zijn, maar het neemt niet weg dat verleidingen soms simpelweg té groot zijn. Zo ook in het geval van Linda de Mol. Als zij naar haar 'tweede vaderland' Portugal (ontdekken wij daar een nieuwe hotspot?) afreist met haar ...

Linda is overdonderd door haar nieuwe gewicht (en wij ook)

Lijnen voor het oog van half Nederland: het mag een goede stok achter de deur zijn, maar het neemt niet weg dat verleidingen soms simpelweg té groot zijn. Zo ook in het geval van Linda de Mol.

Als zij naar haar 'tweede vaderland' Portugal (ontdekken wij daar een nieuwe hotspot?) afreist met haar team, neemt ze het zich nog zo voor: ik. zwicht. niet. Nou ja, voor drie stukjes echte Portugese piri piri-kip misschien, maar zonder vel - want dat is vet. En verder lekker aan de rucola. 

Bekijk ook: Linda sport zich gek met trainer Carlos: 'Ik haat je nu al'

Nou ja, ook de gedachte telt
Well... hulde aan het goede voornemen in ieder geval - o zo herkenbaar - maar als kijker weet je: Linda gaat toch voor de bijl. Zeven stukken kip mét vel ("want daar zit de piri piri in") worden er verorberd, en ook een halve pizza en o ja, eveneens dat halve stokbrood met knoflookboter. Bekent ze, mopperend in de sportschool. En tja, dan is daar toch dat wekelijkse weegmoment... Linda kan haar ogen niet geloven. Kijk je mee?