Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jaloersmakende commercial: deze vrouw trouwt 'per ongeluk' met George Clooney

Het zal je maar gebeuren: je wordt wakker in een super-de-luxe hotelkamer ... met een trouwring aan je vinger. Er is alleen een probleem, je herinnert je niets meer van de dag ervoor. Tegen wie heb je in hemelsnaam ja gezegd?  En dan gaat de deur open...... en komt George Clooney binnengelopen. J...

Jaloersmakende commercial: deze vrouw trouwt  'per ongeluk' met George Clooney

Het zal je maar gebeuren: je wordt wakker in een super-de-luxe hotelkamer ... met een trouwring aan je vinger. Er is alleen een probleem, je herinnert je niets meer van de dag ervoor. Tegen wie heb je in hemelsnaam ja gezegd? 

En dan gaat de deur open...
... en komt George Clooney binnengelopen. Je straalverliefde, stinkend rijke echtgenoot. Die sexy mompelt dat "je trouwjurk beter staat als hij uit is." Dat is natuurlijk een hemelse droom waaruit je nooit meer wilt ontwaken.

Jaloers!
Oké, het gaat om een commercial (waarin wordt getipt dat niet iedereen zo'n geluksvogel is en de meesten onder ons maar beter kunnen sparen voor een droomtoekomst), maar wij zijn nógal jaloers op de blondine in kwestie. Waren we maar actrice geworden.

Lees ook: Dit is de meest hartverwarmende kerstcommercial van 2016

Bekijk hier het grappige filmpje: