Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heerlijk British: dubbelgangers van Harry en Meghan vieren alvast kerst met 'The Queen'

Je moet er toch niet aan denken dat je zelf een Britse royal bent. Correctie: een verliefde Britse royal. Want Harry was al ongekend populair, maar nu hij officieel gelinkt is aan de knappe Suits-actrice Meghan Markle, is het hek van de dam. Het laatste bewijs? Deze royale kerst-fotoshoot, waarin...

Heerlijk British: dubbelgangers van Harry en Meghan vieren alvast kerst met 'The Queen'

Je moet er toch niet aan denken dat je zelf een Britse royal bent. Correctie: een verliefde Britse royal. Want Harry was al ongekend populair, maar nu hij officieel gelinkt is aan de knappe Suits-actrice Meghan Markle, is het hek van de dam.

Het laatste bewijs? Deze royale kerst-fotoshoot, waarin Harry, Meghan en niemand minder dan Queen Elizabeth de hoofdrol spelen.

We trapten er bijna in

Hun dubbelgangers weliswaar, maar wij waren er bijna ingetrapt. De bedenkers van de fotoserie wilden wel eens weten hoe het eruit zou zien: een British Christmas met het jong verliefde stel en de koningin.



Gezellig hoor

En we moeten er ook hartelijk om lachen. Kosten nog moeite werden gespaard om de koninklijke kerst zo levensecht mogelijk na te bootsen. En zoals het er nu naar uitziet, zou het best eens net zo gezellig kunnen worden, binnen de muren van Buckingham Palace. Eén plus: al die aandacht is Meghan - die al jaren fans, aanbidders en paparazzi achter zich aan heeft - wel gewend.