Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 x zó draag je een handige pareo extra stijlvol op het strand

Het is een mode-musthave in je strandgarderobe: de pareo. Want zo'n mooie omslagdoek staat niet alleen elegant als je tijdens een stranddag een hapje gaat eten op een nabijgelegen terras, je verbloemt zo ook simpel de delen van je beach body waar je misschien iets minder tevreden over bent. Bij o...

3 x zó draag je een handige pareo extra stijlvol op het strand

Het is een mode-musthave in je strandgarderobe: de pareo. Want zo'n mooie omslagdoek staat niet alleen elegant als je tijdens een stranddag een hapje gaat eten op een nabijgelegen terras, je verbloemt zo ook simpel de delen van je beach body waar je misschien iets minder tevreden over bent.

Bij ons ontbreekt een pareo, die soms ook bij online winkels (je kunt het maar weten) als 'sarong' wordt aangeven, in elk geval nimmer in de koffer. Hij fungeert namelijk ook nog eens als sjaal op de wat frissere dagen of avonden.

Bekijk ook: Modevlogger Anita showt vanaf Sicilië: deze kleding is onmisbaar in elke koffer

Goed geknoopt
Maar hoe knoop je zo'n pareo - als je 'm gebruikt als jurk - nu elegant om de hals? Mode-expert Françoise (en Mindel, cameravrouw in de dop) laat het zien vanuit zonnig Spanje én toont nog een paar pareo-trucjes.

Zoeken naar een designer-pareo hoeft niet: wij hebben er al een paar gevonden op Net-a-porter, van Eres tot Dolce & Gabbana.