Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zoontje voor prins Félix en prinses Claire van Luxemburg

Prinses Claire van Luxemburg is maandagmorgen om 3.59 uur bevallen van een zoon. Dat heeft het Luxemburgse hof namens de trotse grootouders, groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa, laten weten. Prins Félix (32) was tijdens de bevalling de steun en toeverlaat van zijn vrouw Claire (31). K...

Zoontje voor prins Félix en prinses Claire van Luxemburg

Prinses Claire van Luxemburg is maandagmorgen om 3.59 uur bevallen van een zoon. Dat heeft het Luxemburgse hof namens de trotse grootouders, groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa, laten weten.

Prins Félix (32) was tijdens de bevalling de steun en toeverlaat van zijn vrouw Claire (31).

Kerngezond
Het prinsje, Liam genaamd (zo werd later bekendgemaakt), is geboren in de Beaulieu-kliniek in het Zwitserse Genève en moeder en kind verkeren in uitstekende gezondheid, zo luidt de persmededeling uit Luxemburg. Het jongetje is het tweede kind van prins Félix en prinses Claire. Het prinselijk paar heeft al een tweejarig dochtertje, prinses Amalia (zie foto).

Koninklijke wijngaard
Het gezin woont momenteel in Frankrijk, waar prins Félix een wijngaard runt, Château les Crostes Lorgues, samen met zijn vrouw. De wijngaard is al lange tijd in het bezit van de Duitse familie van Claire, die geboren werd als Claire Lademacher.

Bron beeld: Hollandse Hoogte