Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Rania trots op zoon

Het is een dingetje, in royalkringen: afstuderen aan de militaire academie Sandhurst. Vandaag (vrijdag) haalt kroonprins Hussein van Jordanië zijn papiertje, uiteraard met zijn trotse moeder Rania in het publiek. Op Instagram plaatste Rania een lieve jeugdfoto van haar oudste zoon, toen al in mil...

Zien: Rania trots op zoon

Het is een dingetje, in royalkringen: afstuderen aan de militaire academie Sandhurst. Vandaag (vrijdag) haalt kroonprins Hussein van Jordanië zijn papiertje, uiteraard met zijn trotse moeder Rania in het publiek.

Op Instagram plaatste Rania een lieve jeugdfoto van haar oudste zoon, toen al in militaire outfit. Hij heeft op Sandhurst blijkbaar enorm zijn plekje gevonden: niet alleen is hij nu al eerste luitenant van het leger van Jordanië, hij werd op zijn twintigste ook al de jongste voorzitter ooit van een vergadering van de Veiligheidsraad van de VN.

Tijdens de Sovereign’s Parade (de afstudeerceremonie van de Britse school) is Hussein (23) niet de enige royal die zijn diploma in ontvangst neemt. Ook prins Sébastien (25), de zoon van de Luxemburgse groothertog Henri en zijn Maria Teresa studeert af. Zowel Henri als Husseins vader, koning Abdullah, behaalde zijn diploma aan Sandhurst. William en Harry volgden er ook allebei hun militaire opleiding.

De kroonprins van Jordanië

Rania en koning Abdullah tijdens een diner op Sandhurst met hun studerende zoon