Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Queen Elizabeth en prins Philip vieren eeuwfeest ridderorde

  Ze moet het vanaf het najaar werktechnisch zonder hem stellen, dus maken de queen en haar echtgenoot het nu nog even gezellig samen. Voor een grote dag in St. Paul’s Cathedral trokken koningin Elizabeth en prins Philip alles uit de kast. Ze vierden hier woensdag het honderdjarig bestaan van de ...

Queen Elizabeth en prins Philip vieren eeuwfeest ridderorde

Ze moet het vanaf het najaar werktechnisch zonder hem stellen, dus maken de queen en haar echtgenoot het nu nog even gezellig samen.

Voor een grote dag in St. Paul’s Cathedral trokken koningin Elizabeth en prins Philip alles uit de kast. Ze vierden hier woensdag het honderdjarig bestaan van de Orde van het Britse Rijk. De ridderorde dus, waar bekende en minder bekende Britten mee geëerd worden. Philip is sinds 1953 grootmeester van de orde, maar legt ook die taak binnenkort naast zich neer. Nog een laatste keer in zijn speciale mantel? Dat liet de prins zich geen twee keer zeggen. Gelukkig ziet hij er zelf ook wel de humor van in, zo’n rode cape. De twee leken het in elk geval – ook na bijna 70 jaar huwelijk – nog steeds leuk te hebben samen.

Altijd in voor een lolletje, die Philip...