Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Harry naar Suits-set

Het wordt hoog tijd dat hij haar collega’s leert kennen, vindt Meghan. Dus zou ze Harry in de komende weken meenemen naar de set van Suits. Ze heeft haar vriendschappen de laatste maanden flink moeten verwaarlozen. Zo sloeg Meghan Markle de bruiloft van collega Patrick in december over omdat ze b...

Prins Harry naar Suits-set

Het wordt hoog tijd dat hij haar collega’s leert kennen, vindt Meghan. Dus zou ze Harry in de komende weken meenemen naar de set van Suits.

Ze heeft haar vriendschappen de laatste maanden flink moeten verwaarlozen. Zo sloeg Meghan Markle de bruiloft van collega Patrick in december over omdat ze bang was dat het een mediacircus zou worden als ze wél kwam. Want stel je toch eens voor dat ze haar prins meenam… Haar collega’s zijn begripvol. Maar mogen nu alsnog rekenen op een koninklijke audiëntie.

Lees ook: Queen Elizabeth niet naar eventueel huwelijk prins Harry en Meghan Markle

“Ze wil het goedmaken door ze voor te stellen aan Harry tijdens een onofficieel setbezoekje”, deelt een insider met de Britse krant Express. “Dan kan hij ook eindelijk haar collega’s leren kennen.” Die staan in de startblokken. Bruidegom Patrick sprak al eerder openlijk over de royal romance van Meghan, die in de serie zijn verloofde speelt. “Het is geweldig om haar zo gelukkig te zien”, zei hij destijds.