Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koninklijke shoot op Mallorca

Het is elke zomer weer gezellig in villa Marivent in Palma de Mallorca. Zeker als er bevriende koningsparen over de vloer komen... Koning Felipe, koningin Letizia en hun twee meiden poseren gewillig (en heel handig verdeeld over twee verdiepingen vanwege heftige lengteverschillen) voor hun vakant...

Koninklijke shoot op Mallorca

Het is elke zomer weer gezellig in villa Marivent in Palma de Mallorca. Zeker als er bevriende koningsparen over de vloer komen...

Koning Felipe, koningin Letizia en hun twee meiden poseren gewillig (en heel handig verdeeld over twee verdiepingen vanwege heftige lengteverschillen) voor hun vakantievilla op Mallorca. Hun rustperiode gaat nu in, en dat betekent dat alle ogen in het stadje gericht zijn op de poorten van de villa. Er komt namelijk nog wel eens hoog bezoek.

Lees ook: Hier zomeren de royals

Twee jaar geleden bijvoorbeeld sloot volgens de Spaanse pers ons eigen koningspaar met hun drie meiden aan voor een paar zonovergoten Spaanse dagen. Omdat Máxima, Letizia, Felipe en Willem-Alexander goed met elkaar kunnen. Net als hun dochters, die dankzij Máxima’s invloed onderling natuurlijk gewoon Spaans kunnen spreken.

Of er dit jaar weer koninklijke visite komt is niet bekend. Maar met deze eerste vakantiekiekjes in the pocket belooft het sowieso een mooie zomer te worden.