Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate’s geheime supersmoothie

Dat haar, dat lijf, die stralende huid… we willen ons allemaal wel iets meer als Kate Middleton voelen, toch? Het kan met haar top secret smoothierecept. Hoe ze precies eten in Kensington Palace, wordt over het algemeen als staatsgeheim behandeld. Maar heel af en toe klapt er een paleisbron uit d...

Kate’s geheime supersmoothie

Dat haar, dat lijf, die stralende huid… we willen ons allemaal wel iets meer als Kate Middleton voelen, toch? Het kan met haar top secret smoothierecept.

Hoe ze precies eten in Kensington Palace, wordt over het algemeen als staatsgeheim behandeld. Maar heel af en toe klapt er een paleisbron uit de school. Over Kate’s vaste ontbijtsmoothie bijvoorbeeld. Schrijven we allemaal mee?

Lees ook: Miljonairs geven hun gouden tips: zo eet je je een weg naar succes

Kate begint haar dag met een hypergroene smoothie met boerenkool, spinazie, ijsbergsla, koriander, bosbessensap en een schepje spirulina. Niet buitengewoon zoet of smakelijk, wel een echte gezondheidsbom.

Vooral superalgje spirulina is onmisbaar voor Kate: dat zorgt voor een betere weerstand, meer energie én een boost voor huid, haar en nagels. Goed nieuws voor ons: al Kate’s vaste ingrediënten (ook het spirulinapoeder) zijn gewoon te koop bij de goed gesorteerde supermarkt.