Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een echte prinsessenverjaardag

Het dochtertje van David en Victoria Beckham werd vorige week zes, en vierde dat in stijl: op Buckingham Palace in de aanwezigheid van een echte prinses. Zoals de meeste meisjes van zes is baby Becks geobsedeerd door prinsessen. Gelukkig hebben papa en mama koninklijke connecties (ze hebben alleb...

Een echte prinsessenverjaardag

Het dochtertje van David en Victoria Beckham werd vorige week zes, en vierde dat in stijl: op Buckingham Palace in de aanwezigheid van een echte prinses.

Zoals de meeste meisjes van zes is baby Becks geobsedeerd door prinsessen. Gelukkig hebben papa en mama koninklijke connecties (ze hebben allebei de Orde van het Britse Rijk ontvangen) en werd er voor Harpers verjaardagsfeestje iets bijzonders geregeld.

 

Our little birthday princess x Kisses ??????

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Samen met vijf vriendinnetjes (en gehuld in een prinses Elsa-jurk, op de foto hieronder de derde van rechts) toog de kleinste Beckham naar het paleis voor een tea party waar papa David voor was uitgenodigd. Daar mochten de meiden op de foto met prinses Eugenie, die lekker de tijd nam voor haar kleine fans. Later genoot het groepje van de ultieme meisjesverjaardag.

 

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x ❤️

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op