Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

‘Diana had romance met acteur’

Diana legde het na haar scheiding aan met acteur Kevin Costner, zo beweert haar voormalig hoofd beveiliging in het Italiaanse blad Chi. Het zou een bijzonder koppel zijn geweest: prinses Diana en acteur Kevin Costner. Dat de twee elkaar midden jaren negentig ontmoetten, staat vast. Maar nu beweer...

‘Diana had romance met acteur’

Diana legde het na haar scheiding aan met acteur Kevin Costner, zo beweert haar voormalig hoofd beveiliging in het Italiaanse blad Chi.

Het zou een bijzonder koppel zijn geweest: prinses Diana en acteur Kevin Costner. Dat de twee elkaar midden jaren negentig ontmoetten, staat vast. Maar nu beweert de oud-veiligheidschef van de prinses dat er zelfs iets opbloeide tussen het duo.

Ambitie
De Hollywoodster benaderde Diana aanvankelijk voor een rol in The Bodyguard 2, en toen zou de vonk zijn overgesprongen. Wie dat ongeloofwaardig vindt klinken, mag bij Costner zelf aankloppen. Hij heeft in meerdere interviews gesproken over zijn droomwens om een film met Lady Di te maken en hun vergevorderde gesprekken over haar mogelijk filmcarrière. Die ambitie had ze namelijk.

Script
“Diana en ik hebben het over een sequel voor The Bodyguard gehad en ze vroeg me of ik een script voor haar wilde schrijven”, deelde de acteur in 2012 met CNN. “Ik zei tegen haar: ‘als je echt interesse hebt, schrijf ik de rol speciaal voor jou’. Toen zei ze: ‘ik heb zeker interesse.’.” Uiteindelijk kreeg Costner het script – dat hij liet schrijven door een ander – daags voor Diana’s dood in de brievenbus. Een vervolg op de film kwam er daarna nooit meer.