Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken in Paleis Noordeinde

Altijd al eens willen zien hoe het werkpaleis van ons koningshuis er van binnen uit ziet? Grijp je kans: op vier zaterdagen in juli en augustus gaan de deuren op voor publiek. Kaarten voor de zomeropenstelling van het paleis zijn vanaf vrijdag 30 juni hier te koop. Voor slechts zes euro krijg je ...

Binnenkijken in Paleis Noordeinde

Altijd al eens willen zien hoe het werkpaleis van ons koningshuis er van binnen uit ziet? Grijp je kans: op vier zaterdagen in juli en augustus gaan de deuren op voor publiek.

Kaarten voor de zomeropenstelling van het paleis zijn vanaf vrijdag 30 juni hier te koop. Voor slechts zes euro krijg je een uniek kijkje in de keuken van het paleis, de staatsievertrekken en neus je ook even tussen het nieuwe servies dat sinds dit voorjaar wordt gebruikt bij staatsbanketten en officiële diners.

Paleis Noordeinde kent een rijke historie: van 1817 tot 1940 was het de residentie van de regerend vorst. Wilhemina woonde er tot aan de Tweede Wereldoorlog, en Juliana werd er geboren. In 1984 werd het paleis door prinses Beatrix in gebruik genomen als werkpaleis. Sindsdien vertrekt de koninklijke stoet op Prinsjesdag vanuit het paleis.