Thalys
Thalys

Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk

Zonliefhebbers kunnen nu tickets boeken voor de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk. Vanaf 25 juni tot 27 augustus* rijdt de Zon-Thalys iedere zaterdag van Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam naar Marseille, Valence, Avignon en Aix-en-Provence. De reis van Amsterdam naar Valence duurt minder dan zes uur en binnen zeven uur rijdt de Zon-Thalys naar Marseille.

“In de eerste twee maanden van het nieuwe jaar gaan mensen op zoek naar een zomervakantiebestemming. Met de Zon-Thalys heb je geen last van files op de Route du Soleil en kunnen reizigers zonder vertraging aankomen in het stralende zuiden van het prachtige Frankrijk”, vertelt Bérengère Vuathier van Thalys. De populairste bestemmingen van de Zon-Thalys zijn Avignon en Valence.

Zomerse extra’s
De Zon-Thalys biedt een comfortabele reis en gratis toegang tot wifi. Reizigers kunnen genieten van een extra service in de Comfort 1-klasse zoals drankjes, een maaltijdservice, een selectie van gratis tijdschriften en kranten. In de Thalys Welcome Bar vinden reizigers in Comfort 2 een ruim assortiment aan dranken en snacks.

Tarieven
Vroeg boeken wordt beloond met het “Sunshine” aanbod geldig voor reizen in Comfort 1. Een enkele reis is namelijk al mogelijk vanaf €75,- (in plaats van €99,-). Daarnaast boek je vanaf €49,- een No-Flex ticket in Comfort 2. Thalys biedt ook de mogelijkheid een auto te huren via Europcar met 10% korting op de stations waar de Zon-Thalys komt. Reizigers ontvangen ook tot 30% korting op verblijf binnen een selectie van Pierre & Vacances residenties.

*Om technische redenen is het mogelijk dat de eerste ritten van 25 juni uitgesteld worden naar 2 juli.

Website
www.thalys.nl