Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

REISAANBIEDING NOUVEAU: 9-Daagse reis naar Jamaica

JAMAICA - Tropische ParelJamaica is meer dan het hotel van de reggae. Met z'n witte zandstranden, dichtbegroeide regenwoud en de hoge toppen van de Blue Mountains is het een exotisch paradijs in de Caribische Zee dat je voor altijd in je hart sluit. Exclusieve Nouveau reisaanbieding Op Jamaica is...

REISAANBIEDING NOUVEAU: 9-Daagse reis naar Jamaica

JAMAICA - Tropische Parel

Jamaica is meer dan het hotel van de reggae. Met z'n witte zandstranden, dichtbegroeide regenwoud en de hoge toppen van de Blue Mountains is het een exotisch paradijs in de Caribische Zee dat je voor altijd in je hart sluit.

Exclusieve Nouveau reisaanbieding Op Jamaica is zo veel te doen, dat de dagen te kort zijn: met zes bergketens en ruimhonderd rivieren, groene jungle vol kleurige vogels en kilometerslange stranden met prachtige baaien is het een eiland waar van alles te beleven is, het kan allemaal hier. Maar ook: relaxen, genieten van heerlijk eten en af en toe een ontspannende duik nemen in het zwembad van een van de twee luxueuze, kleinschalige boutiquehotels waar u logeert.

9-Daagse reis met Arke naar Jamaica

Retourvlucht Amsterdam-Jamaica met Arkefly ● transfers luchthavenresorts en v.v. ● drie nachten in vijfsterrenresort Jamaica Inn in Ocho Rios, superior suite met balkon, inclusief ontbijt ● vier nachten in viersterren Sandy Haven Resort in Negril, kamer met tuinzicht, inclusief ontbijt/champagne ● luchthavenbelasting en brandstoftoeslag ● taxirit tussen Jamaica Inn en Sandy Haven Resort ● een gratis driegangendiner (keuze van de chef) in Sandy Haven Resort ● Nederlands sprekende reisleiding.

Prijs Vanaf € 1.398,- p.p. op basis van een tweepersoonskamer.

Niet inbegrepen Boekingskosten: € 20,- per online boeking, € 25,- per telefonische boeking en € 29,50 per reisbureauboeking ● vluchttoeslagen ● Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Reserveren Deze reis is te boeken t/m 19 december 2014. U komt op donderdag aan. Ga voor meer informatie en boekingen naar www.arke.nl/nouveau

Op deze reis zijn de ANVR/SGR-voorwaarden van toepassing.

Resort Jamaica Inn***** - Ocho Rios

Een van de top-boutiquehotels in de Caribbean. Jamaica Inn is een kleinschalig, elegant en tijdloos resort met een persoonlijke service in het mooie Ocho Rios. Het levendige Ocho Rios is gelegen tussen twee fraaie baaien. Hier vind je volop lokale craft markets, belastingvrije winkels en restaurants. Alle kamers hebben een balkon en uitzicht over het strand, de bergen, tuin en zee. Er is een restaurant, er zijn bars, waaronder een beachbar op het privéstrand en strandservice, een prachtig zwembad, de veelzijdige Ocean Spa en ’s avonds is er regelmatig een reggaeband. Faciliteiten voor snorkelen, kajakken en Sunfish-zeilen zijn hier gratis beschikbaar voor de gasten. Gratis WiFi.

Hotel Sandy Haven Resort**** - Negril

Gastvrij, luxueus, elegant boutiquehotel aan het witte strand van Seven Mile Beach. Het hotel biedt een service op hoog niveau. Van een glaasje champagne bij het ontbijt tot een verfijnd diner in een intieme setting. Het hotel is tot in detail door de eigenaars zelf ontworpen en smaakvol ingericht. Minimumleeftijd is 13 jaar. Er zijn restaurants, bars, zwembaden, whirlpool, spa en ligbedden op het strand. Gratis WiFi.

Relaxen op Jamaica in één hotel?

9-daagse reis met verblijf in hotel Sandy Haven Resort – Negril. Reissom vanaf € 1.099,- p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer of 9-daagse reis met verblijf in Jamaica Inn. Reissom vanaf € 1.499,- p.p.

Zie voor details en boeken: www.arke.nl/nouveau