Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Paris Chic Exclusieve adressen

In het mei nummer van Nouveau veel topadressen in Parijs, van de meest exclusieve chocolade tot de fraaiste collectie porselein en kristal. Deze 'geheime' topadressen in Parijs maken de bruisende stad tot een walhalla voor wie houdt van winkelen buiten de platgetreden paden. Een aanrader om mee t...

Paris Chic Exclusieve adressen

In het mei nummer van Nouveau veel topadressen in Parijs, van de meest exclusieve chocolade tot de fraaiste collectie porselein en kristal. Deze 'geheime' topadressen in Parijs maken de bruisende stad tot een walhalla voor wie houdt van winkelen buiten de platgetreden paden. Een aanrader om mee te nemen de volgende keer dat u naar Parijs afreist.

Bijvoorbeeld de markten van ParijsIn Saint Ouen, net aan de andere kant van de ring om Parijs, zijn de Puces de Paris - de grootste vlooienmarkt ter wereld - onderverdeeld in een aantal speciale markten. De beroemdste op een rij:
• Vernaison - voor antiek, brocante en oude stijlmeubelen. In een schilderachtig labyrint van straten met onder meer restaurant Chez Louisette, waar populaire naoorlogse Franse chansons worden gedraaid, 136 avenue Michelet.
• Paul Bert - de meest trendy markt en favoriet van Sharon Stone. Paul Bert bestaat uit zeven steegjes vol verrassende meubels en objecten uit de jaren dertig, veertig, vijftig, zestig en zeventig. Ook de vindplaats voor primitieve kunst, 18 rue Paul Bert / 96 rue des Rosiers.
• Biron - maar liefst 7300 vierkante meter antiek en brocante voor handelaren en particulieren. Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag, 85 rue des Rosiers.
• Serpette - een van oorsprong oude garage met 120 units vol kunst en bijzondere objecten, van Art Nouveau tot hedendaags en van hoogwaardige kwaliteit. Dé markt voor connaisseurs, 110 rue de Rosiers.