Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat een ge-wel-dig lijf heeft Daphne Deckers (48)

Daphne Deckers is inmiddels 48 jaar, maar dat zou je haar niet geven. Zeker niet als je haar laatste foto op Instagram ziet, want die is jaloersmakend! Daphne is op een warme zonvakantie in het Spaanse Marbella met haar man Richard Krajicek. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een foto van ...

Wat een ge-wel-dig lijf heeft Daphne Deckers (48)

Daphne Deckers is inmiddels 48 jaar, maar dat zou je haar niet geven. Zeker niet als je haar laatste foto op Instagram ziet, want die is jaloersmakend!

Daphne is op een warme zonvakantie in het Spaanse Marbella met haar man Richard Krajicek. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een foto van Daphne in bikini. 

Wat een lijf!
En wow, wat ziet ze er goed uit. Daar zijn wij stiekem een beetje jaloers op. 'Ready to relax', schrijft de blondine bij de foto waarop het goed getrainde lijf van de presentatrice en schrijfster te zien is. 

 

Ready to relax ????

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

In bikini
Het is overigens niet de eerste keer dat ze haar 'blokjesbuik' deelt met de rest van de wereld. Ook vorig jaar was Daphne op vakantie in Marbella en deelde ze een foto van zichzelf in bikini waarop haar strakke buik goed te zien was. Maar daar werkt ze zichzelf wel voor in het zweet. Zo was te zien op een foto die Daphne via Instagram deelde na een work-out. 

 

Even de computer uit...en de bikini aan! ?? #schrijfweek #nieuweroman #evenpauze

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

 

Mondaymorning! Working out ? #riseandshine

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

Bron: Instagram Beeld: Hollandse Hoogte