newfysic
newfysic

Een makkelijke en persoonlijke manier van afslanken en je gewicht onder controle houden. Dat is afslanken met NewFysic. De unieke afslankmethode rust op drie pijlers:
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- Een persoonlijk en verantwoord voedingsplan, gebaseerd op jouw manier van leven waarbij je lekker en gezond kunt eten
- Speciale voedingssupplementen. Deze zelf ontwikkelde eiwitsupplementen zorgen ervoor dat de vetmassa wordt aangesproken, maar het spierweefsel intact blijft. Hierdoor voel je je lekker en fit!
Met de methode van NewFysic verlies je ongeveer anderhalve kilo per week en voel je je heerlijk fit.

Online coaching

De succesvolle afslankmethode van NewFysic is tevens online te volgen. De registratie loopt via de website en na de definitieve bevestiging kan op basis van de persoonlijke gegevens online ingelogd worden op het Online Coaching account. Gestart wordt met het persoonlijke afslankplan gecombineerd met de voedingssupplementen. De online coaching is inclusief handige tips, recepten en begeleiding van de diëtiste. Wekelijks worden de vorderingen ingevuld en kunnen de resultaten worden bekeken.
Er zijn nu zevenentwintig klinieken door heel Nederland en twee in het buitenland. Daarnaast wordt er Online Coaching aangeboden via de website.

Website

www.newfysic.nl

Boek: Afslanken - de trends

Door de toegenomen belangstelling in gezond leven en eten, mede dankzij de vele kookprogramma’s, kookboeken en culinaire blogs, ontstaan niet alleen voedselhypes die elkaar in rap tempo opvolgen, maar ontstaat ook sneller verwarring. Wat moet je nu wel of niet eten? En wat wordt de toekomst van food en health? Speciaal om de betrouwbare kennis omtrent gezonde voeding en verantwoord afslanken aan het licht te brengen, introduceert Marianne Baars - CEO NewFysic - het boek Afslanken de trends, op weg naar een gezond en slank lichaam. In dit boek wordt haar knowhow op het gebied van afslanken gebundeld met de kennis van trends in voeding en gezondheid van trendwatcher Adjiedj Bakas, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Hoe zit het nu werkelijk met vet, suiker en koolhydraten, maar ook welke lifestyle veranderingen doen er nu echt toe.

Mail & Win

Nouveau mag 3x een compleet NewFysic afslankpakket t.w.v. € 300,- weggeven. Om kans te maken op een van de pakketten stuurt u een mail met uw NAW-gegevens onder vermelding van NewFysic naar redactie@nouveau.nl. Deze actie loopt t/m 8 mei 2016.
Voorwaarden:
- Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen
- Niet inwisselbaar voor geld
- Geldig bij alle NewFysic vestigingen in Nederland