Vakantiebeurs van 13 t/m 17 januari 2016
Vakantiebeurs
Vakantiebeurs

Nouveau mag 5 x 2 toegangskaarten weggeven voor de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vakantiebeurs

Neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, marshmallows roosteren op de Camping by Night of op safari in Afrika? De Vakantiebeurs is levensechter dan óóit!Kom duiken, rotsklimmen en smul van de állerlekkerste wereldgerechten. Misschien win je zelfs een droomreis met jouw creatieve selfie!

Ben je een échte foodie? Laat je dan verleiden tot culinaire uitspattingen tijdens de Culinaire Route of sla je slag op de Food Market met de lekkerste DIY-wereldgerechten.

Vervelend zeg, zo’n dagje vakantie…

Wat is dit voor beurs?

Naast een gezellig dagje uit met culinaire verrassingen kom je hier om je te laten inspireren door duizenden bestemmingen en type vakanties. Pak die ene toffe beursaanbieding of ga in gesprek met locals die je alles willen vertellen over hun vaderland. Op de Vakantiebeurs begint je vakantie. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen.

De 6 typen vakanties

Op de Vakantiebeurs vind je meer dan 1200 exposanten, allerlei leuke activiteiten en veel nieuws & aanbiedingen op het gebied van:
* Buiten - Kampeer & Camping
* Actief - Outdoor & Sport
* Samen - Familie & Kinderen
* Zien - Steden & Cultuur
* Vaar - Cruises & Zeilen
* Ontdek - Verre bestemmingen

Locals geven je de echte info

Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips over wat je écht moet zien (en wat je best wel mag overslaan). Maar vooral gaat het om unieke plekjes en bijzondere adresjes die je niet in reisgidsen of op het internet vindt.

Dagje uit

De Vakantiebeurs is natuurlijk ook een leuk dagje uit. Met heel veel leuke activiteiten, exotische muziek en lekker eten kun je alvast de vakantiesfeer opsnuiven en genieten van de vakantievoorpret.

De openingstijden zijn:

Woensdag 13 januari: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 14 januari: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15 januari: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag 16 januari: 10.00 - 18.00 uur
Zondag 17 januari: 10.00 - 18.00 uur

Mail &Win

Om kans te maken op de toegangskaarten stuurt u een mail naar redactie@nouveau.nl met uw NAW-gegevens en de omschrijving Vakantiebeurs. Deze actie is gesloten!

Website

www.vakantiebeurs.nl