De boom in! Met de nieuwe Pendant hanglampen van Gacoli

Gacoli
Gacoli

Het wordt steeds populairder: gezellige verlichting voor de tuin. Met de energiezuinige designverlichting van Gacoli geef je terras, veranda, gevel of vijver eenvoudig meer sfeer. De vorig jaar geïntroduceerde Checkmate-collectie wordt in 2016 uitgebreid met een hanglamp in twee maten: Pendant No.1 (12x12 cm, €39,95) en Pendant No.2 (24x24 cm, €79,95). De lampen zijn voorzien van een oranje koord waarmee je ze makkelijk ophangt in de boom of onder de veranda.

LED there be (day)light
Alle buitenlampen van Gacoli zijn voorzien van een Energy Management Unit (EMU) die daglicht opvangt en omzet in energiezuinige, warm witte ledverlichting. Bij de Checkmate-serie zit deze aan de binnenkant van de lampenkap voor optimaal design. Door het grote assortiment is er voor elke buitenkamer en smaak een geschikte tuinlamp.

Easy does it!
Doordat de tuinlampen hun energie rechtstreeks uit de natuur halen, zijn ze snoerloos en blijven ze altijd verplaatsbaar. Ideaal wanneer je gaat verhuizen of de tuin gaat verbouwen. De kleinere modellen zijn bovendien makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping.

Website: www.gacoli.nl

Mail & Win
Nouveau mag 3 Hanglampen model Pendant No. 1 weggeven. Wilt u kans maken op een van de lampen stuur dan een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl onder vermelding van Hanglamp. Deze actie is gesloten!