Wat bij redactie Nouveau nog echt op het verlanglijstje staat? Een dagje winkelen met Máxima, de perfecte Chanel-tas en feestelijke cocktails maken met Oprah!

Voor O magazine heeft fotograaf Jake Rosenberg vastgelegd hoe Oprah haar favoriete cocktail maakt. Hierbij delen wij de foto's en het recept, heerlijk voor op de kerstborrel.

 

Granaatappel rosé Martini

Ingrediënten voorbereiding:
½ ananas
0,7 liter Square One Organic Vodka
1 gedroogde steranijs

Voorbereiding:
Doe de gesneden ananas met de wodka en steranijs in een jar (potje). Laat het minimaal 8 uur tot maximaal 3 dagen zo staan, voor een optimaal smaakeffect.

 

Ingrediënten:
0,7 liter wodka (op smaak gebracht met ananas en steranijs)
0,9 liter granaatappelsap
½ theelepel limoensap
0,6 liter rosé champagne

 

Stap 1: vul de shaker met ijs en shake de wodka, granaatappelsap en limoensap door elkaar.

 

Stap 2: doe de mix in een gekoeld Martini-glas en top af met rosé. Garneer met granaatappelzaden en een gedroogde steranijs. Proost!

Lees ook: 'Cocktail, Black Tie'... wat moeten we dragen bij deze dresscodes?

Bron: Coveteur