Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kersverse moeder Janet Jackson (50) voor het eerst gespot met baby

Janet Jackson schortte er haar concerttour voor op: ze wilde nog dolgraag moeder worden. Op 3 januari kwam haar droom uit, toen zoontje Eissa Al Mana werd geboren. Onlangs werd bekend dat Janet gaat scheiden van de vader van het kind, de schatrijke Wissam Al Mana uit Qatar, omdat ze zich naar eig...

Kersverse moeder Janet Jackson (50) voor het eerst gespot met baby

Janet Jackson schortte er haar concerttour voor op: ze wilde nog dolgraag moeder worden. Op 3 januari kwam haar droom uit, toen zoontje Eissa Al Mana werd geboren.

Onlangs werd bekend dat Janet gaat scheiden van de vader van het kind, de schatrijke Wissam Al Mana uit Qatar, omdat ze zich naar eigen zeggen 'gevangen' voelde in haar relatie. 

Lees ook: Stapelgek op zijn vrouw: acteur Hugh Jackman viert 21ste huwelijksdag met lieve foto

Zonnige wandeling in Londen
Het is dan ook geen toeval dat Janet zich nu pas in het openbaar vertoont. De zangeres oogde gisteren gelukkig en trots tijdens een zonnige wandeling in een Londens park. Buurtbewoners reageerden verbaasd: "Het is best ongewoon om haar buitenshuis te zien, ze ging zelden ergens naartoe." Maar dat is nu verleden tijd, zo lijkt het. Hier kun je alle foto's bekijken.

Bron: Daily Mail