Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kamerplanten die zweven door magnetische vazen

Sereen, futuristisch en natuurlijk: heel erg cool. Laat de natuur zijn vrije loop. Deze uitspraak nam LYFE wel erg serieus. Hun geometrische vazen van het Kickstarterproject hebben een zero-gravity groeiend systeem. Een vaas is voorzien van twee magneten die elkaar afstoten, waardoor de planten m...

Kamerplanten die  zweven door magnetische vazen

Sereen, futuristisch en natuurlijk: heel erg cool.

Zweven

Laat de natuur zijn vrije loop. Deze uitspraak nam LYFE wel erg serieus. Hun geometrische vazen van het Kickstarterproject hebben een zero-gravity groeiend systeem. Een vaas is voorzien van twee magneten die elkaar afstoten, waardoor de planten magisch in de lucht blijven zweven. Uw favoriete plant kunt u dus zo in de lucht kweken.

Een voordeel is natuurlijk dat er geen vlekken op uw meubilair komt. Of de verbazing op uw gasten hun gezicht. Ook is de zero-gravity goed voor de plantjes: zij groeien er beter van. De rotatie die door de magneet ontstaat zorgt ervoor dat er een evenredige verdeling van zonlicht komt. Het plantje kan nu gerust ademhalen zonder dat het plantje voor de helft wordt verschroeit en de rest verpietert. Ook zou het magnetische veld dat het geheel in lucht houdt gunstig zijn voor het metabolisme van de plant, dat zorgt voor een snelle groei en volle bloei, aldus de bedenkers achter LYFE.

U kunt de eyecatcher hier bestellen, net zoals vele andere zwevende interieurdecoraties.

Zweven