Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

IKEA komt met een primeur naar Dutch Design Week

STUNSIG. Zo heet de fantastische – ja, wij zeggen het gewoon – nieuwe, limited collectie die het Zweedse bedrijf IKEA meeneemt naar de Dutch Design Week van dit jaar. De collectie zal bestaan uit tassen, borden, kommen, dekbed- en kussenovertrekken. De producten zijn bedrukt met spannende prints ...

IKEA komt met een primeur naar Dutch Design Week

STUNSIG. Zo heet de fantastische – ja, wij zeggen het gewoon – nieuwe, limited collectie die het Zweedse bedrijf IKEA meeneemt naar de Dutch Design Week van dit jaar. De collectie zal bestaan uit tassen, borden, kommen, dekbed- en kussenovertrekken. De producten zijn bedrukt met spannende prints waarin boswezens, vriendelijke aliens, vogels en verzonnen sterrenbeelden de hoofdrol spelen.

Ikea

IKEA ging een samenwerking aan met een zestal veelbelovende ontwerpers: Frederique Vernillet, Malcolm Stuart, Pinar&Viola, Steven Harrington, Team Hawaii en Tilde Bay voor deze speciale collectie.

Nederlandse designer Viola Renate, van designduo Pinar&Viola dat ze samen met Turkse designer Pinar Demirdag runt, vertelt over de samenwerking met IKEA en hun inbreng in de collectie: “Het thema van het design is het omarmen van het onbekende. De prints vertellen een utopisch verhaal vol mythische dieren en wezens.”

Ikea

Bewaren