Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Halle Berry bewijst met deze strand selfie: het leven begint bij vijftig!

Voor wie denkt dat vijftig 'al oud' is: welnee. Wij roepen al jaren dat het leven leuker wordt naarmate je ouder wordt, en zo te zien is actrice Halle Berry het daar roerend mee eens.  Zij deelde deze leuke 'strand selfie' waarop ze vrolijk springt. Zeg nou zelf: stralender wordt het toch niet? N...

Halle Berry bewijst met deze strand selfie: het leven begint bij vijftig!

Voor wie denkt dat vijftig 'al oud' is: welnee. Wij roepen al jaren dat het leven leuker wordt naarmate je ouder wordt, en zo te zien is actrice Halle Berry het daar roerend mee eens. 

Zij deelde deze leuke 'strand selfie' waarop ze vrolijk springt. Zeg nou zelf: stralender wordt het toch niet?

Nee, geen oude foto
'Zeg me dat dit een oude foto is', is één van de verbaasde reacties op Instagram. En: 'Je ziet er geweldig uit!' En daar is geen woord van gelogen. De foto is alles behalve oud: Halle, moeder van dochter Nahla (9) en zoontje Maceo (3), plaatste 'm twaalf uur geleden op het populaire sociale platform.

Lees ook: Halle Berry verschijnt met babypump (?) op de rode loper

 

Jump up in this beach like...

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

Ongetwijfeld prachtig tachtig
En daarmee komt meteen een einde aan de geruchten over Halle's vermeende 'babybuikje', waarover tout Hollywood onlangs niet raakte uitgepraat. Babybuikje? Blokjesbuik! Maar die krijgt ze niet zomaar, daar moet ze wel wat voor doen. Met kasten sjouwen bijvoorbeeld... One hot mama, die Halle. Ze wordt ongetwijfeld prachtig tachtig.

 

Would you mess with this mother? #KidnapMovie #DontMessWithMom

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op