Het Juweel 2016 op Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen)

Van 10 t/m 12 juni vindt op Buitenplaats Sparrendaal een uiterst bijzondere verkoopexpositie plaats. Rond de 25 juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten presenteren hun exclusieve collecties gezamenlijk in de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal. Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen, horloges en sieraden worden aangeboden. Zilverobjecten completeren het aanbod. Het internationale deelnemersveld valt op door haar originaliteit, kwaliteit & vakmanschap.

Buitenplaats Sparrendaal bevindt zich dichtbij de bosrijke omgeving van het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug.

Juwelenbeurs
Juwelenbeurs

Deze historische buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd. Sparrendaal is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. De fraai aangelegde tuin is direct vanaf het bordes toegankelijk.

Het deelnemersveld bestaat uit hoog aangeschreven juweliers, goud- & edelsmeden uit Nederland, Duitsland & België. Zilverspecialisten & antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen zijn ook present. De kracht van dit stijlvolle evenement komt voort uit de bijzonder hoge kwaliteit en diversiteit van de deelnemende exposanten in een gemoedelijke sfeer. Onder het genot van een drankje en een hapje loopt de bezoeker langs de diverse vitrines op de begane grond en de 1e etage van Buitenplaats Sparrendaal. Alle gepresenteerde objecten zijn natuurlijk ook te koop tijdens deze verkoopexpositie.

Aanbieding
Speciaal voor de lezers van Nouveau kunt u “Het Juweel” met z’n tweeën voor de prijs van één bezoeken (€ 15,-- i.p.v. € 30,--)!
Boek nu snel uw kaarten! (Voer de kortingscode INTEREVENT (met hoofdletters) in.) Meer informatie op www.juwelenbeurs.nl