Breda bruist, met zijn aantrekkelijke winkels, fijne restaurants en pittoreske centrum. Het festival BredaPhoto geeft een culturele glans aan deze stad. Hier kunt u meer dan 25 exposities bezoeken 7 weken lang. Een heerlijk dagje weg voor 2, wie wilt dat nou niet?

BredaPhoto
BredaPhoto

De aanbieding is samengesteld uit een passe-partout voor het fotofestival t.w.v. €16,- per persoon en een heerlijke lunch in Stadsgalerij Breda. Hier kunt u onder andere genieten van producten die uit de streek zelf komen. Voor dit arrangement betaalt u slechts €50,- voor twee personen!

Met de passe-partout kunt u natuurlijk de internationale fotografie individueel bekijken, maar u kunt ook de verhalen achter de foto te weten komen. In het weekend gedurende het festival kun je aanhaken bij een open rondleiding over het Chassépark. Op andere dagen kun je een rondleiding boeken.

Korting

Hoe werkt het? Lezers van ons magazine kunnen het arrangement bestellen en afrekenen via www.bredaphoto.nl/tickets. U kunt de code NOUVEAU invullen bij het veld ‘Aanbiedingscode’. Dan wordt het arrangement zichtbaar in het ticketformulier en kunt u met korting bestellen.

De aanbieding is geldig tijdens het gehele festival van 13 september t/m 30 oktober 2016.