Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Naar deze school gaat prinses Alexia na de zomer

Prinses Alexia, de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, gaat na de zomer naar de school waar ook haar zus, prinses Amalia, op zit. Alexia gaat naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. De prinses zit nu in groep 8 van de Openbare Bloemcampschool in Wassenaar...

Naar deze school gaat prinses Alexia na de zomer

Prinses Alexia, de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, gaat na de zomer naar de school waar ook haar zus, prinses Amalia, op zit.

Alexia gaat naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. De prinses zit nu in groep 8 van de Openbare Bloemcampschool in Wassenaar.

Gun haar een privé-leven
De periode van de schooltijd van de prinsessen is privé, laat de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) weten. Op uitdrukkelijk verzoek van de ouders wordt een beroep gedaan op de media de persoonlijke levenssfeer van hun dochters te blijven respecteren.

Lees ook: Prinses Amalia gespot met peperdure handtas uit mama's kast

Tweede in de lijn van troonopvolging
Alexia Juliana Marcela Laurentien is op 26 juni 2005 in Den Haag geboren als tweede kind van de koning. Ze is tweede in de lijn van troonopvolging. Prinses Alexia woont met haar ouders en zusjes, Amalia en Ariane, in de Eikenhorst op landgoed De Horsten in Wassenaar. Ariane zit nu ook nog op de Openbare Bloemcampschool.