Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Actrice en cabaretière Adèle Bloemendaal (84) overleden

Op 84-jarige leeftijd is actrice, cabaretière en zangeres Adèle Bloemendaal overleden, dat meldt De Telegraaf. Ze was al langere tijd ziek en verscheen al jaren niet meer in het openbaar.  De comediènne is zaterdagmiddag rond 16.00 uur in haar woonplaats Amsterdam overleden. Het nieuws van haar d...

Actrice en cabaretière Adèle Bloemendaal (84) overleden

Op 84-jarige leeftijd is actrice, cabaretière en zangeres Adèle Bloemendaal overleden, dat meldt De Telegraaf. Ze was al langere tijd ziek en verscheen al jaren niet meer in het openbaar. 

De comediènne is zaterdagmiddag rond 16.00 uur in haar woonplaats Amsterdam overleden. Het nieuws van haar dood is bevestigd door haar goede vriend en verzorger Eric Beekes.

Bergafwaarts
De laatste weken waren er al berichten dat het met haar gezondheid verder bergafwaarts ging. Na enkele beroertes, die maakten dat zij niet langer zelfstandig kon wonen, waren het achter elkaar twee longontstekingen die een zware aanslag op haar gestel betekenden.

Verzorgingstehuis
De zangeres en actrice, met een carrière die tientallen jaren omspant, werd al enkele jaren verpleegd in een verzorgingstehuis aan de Amsterdamse Nieuwmarkt. Familie en vrienden nemen vrijdagochtend in Amsterdam afscheid van Adèle. In haar woonplaats vindt ook de crematieplechtigheid plaats.

Bron: de Telegraaf

Bron beeld: Hollandse Hoogte