Kun jij wel een paar trendy, comfortabele stappers gebruiken? De sneakers van Woden kenmerken zich door het minimalistisch ontwerp, de rijke materialen gecombineerd met een sublieme pasvorm. Ideaal voor tijdens je city trip, bezoek aan het museum of gewoon als hippe touch aan je dagelijkse outfit.

Bij de lente/zomercollectie is bij het ontwerpen gebruik gemaakt van de traditionele kenmerken van Scandinavisch design: strakke lijnen, eenvoud en focus op materialen. De inlegzool is wederom van kurk.

Scandi ontwerp

De inspiratie komt uit de Scandinavische natuur, zowel in texturen, kleuren als stijlen. Functionaliteit en comfort is van groot belang. Bij WODEN streven ze ernaar om schoenen te ontwerpen die de persoonlijke stijl onderstreept van elk vrouw. Ze ontwerpen schoenen voor iedereen, met respect voor de natuur.

Voor meer informatie: WODEN

Win

Nouveau mag 2 paar Sneakers weggeven: Model Ydun Croco Navy. Wil jij deze unieke ervaring graag meemaken? Vul onderstaand formulier in en wie weet loop jij straks op kurk. Klik na het invullen van het formulier op "JA" om verder te gaan om je maat op te geven.