Welke vrouw wil hem niet? Een Chanel jasje staat voor vrijheid, emancipatie en zelfvertrouwen. Die uitstraling past ons allemaal. Nouveau mag er zelfs korting op geven!

Iconisch  
De damesjasjes van Chanel zijn iconisch. Gemaakt van tweed, met kleine zakken en afgewerkt met een chique bies. De modeklassieker werd voor het eerst gemaakt in 1954. Het was de reactie van Gabrielle (Coco) Chanel op de oncomfortabele damesmode die op dat moment in de winkels hing. Miss Chanel liet zich inspireren door het mannencolbert. Tot op de dag van vandaag staat de Chanel jas symbool voor vrijheid, emancipatie en zelfvertrouwen.  

Sterrenstof 
Niet gek dat celebrity's regelmatig gespot worden met het befaamde colbert.  

Cameron Diaz
Cameron Diaz

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer

Kate Moss
Kate Moss

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker

En nu jij!  
Niet alleen de sterren dragen het Chanel-jasje, misschien jij binnenkort ook. Op designer vintage platform Rebelle.com is een aantal prachtige exemplaren te vinden. Nouveau mag op het exemplaar van jouw keuze € 30,- korting geven. Vul op Rebelle.com deze kortingscode voor Nouveau.nl-lezeressen in: NOUVEAU-LADIES. De korting van € 30 is geldig bij besteding vanaf € 150. De aanbieding loopt tot en met 31 januari 2017.

Dit zijn onze favorieten: