Je zou het niet zeggen, maar de zomer is nog steeds volop bezig. En hoewel de zon zich niet altijd laat schijnen, is één verschijnsel altijd in volle glorie aanwezig tijdens het warmste seizoen van het jaar: de wedding bells. Bij uitstek is de zomer hét seizoen om te trouwen en zeker buiten de grenzen van ons land vindt er wel ieder weekend een socialite-bruiloft plaats. Wij zetten de meest populaire bruiloften van Instagram van dit seizoen voor je op een rij.

Lees ook: Zien: Harry en Meghan in Afrika

Bianca Balti & Matthew McRae

Het Italiaanse super model Bianca Balti gaf onlangs haar ja-woord aan Matthew McRae. Ze hulde zich in een japon van Dolce & Gabbana, waar ze al 10 jaar voor model staat. 

 

BEST. DAY. EVER.

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on

Vita Sidorkina & Valerio Morabito

Ze behoort tot de angels van Victoria's Secret en gaf een paar weken geleden het ja-woord an Valerio Morabito. De bruiloft vond plaats in het prachtige Ravello in Italië.

Miranda Kerr & Evan Spiegel

Topmodel Miranda Kerr - die eerder getrouwd was met Orlando Bloom - zei ja tegen Evan Spiegel, de oprichter van Snapchat. Beiden droegen een prachtige jurk en kostuum van Dior.

 

✨❤️✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Olivia Fleming & Matt Rubin

Gehuld in een zwierige japon van Vera Wang zei Olivia Fleming - editor bij Bazaar.com - volmondig ja tegen haar Matt.

Arizona Muse & Boniface Verney-Carron

Sieraden van Chopard en een speciaal ontworpen jurk van Alice Temperley. Arizona Muse wist precies wat ze wilde voor haar Grote Dag en vloog samen met haar kersverse man naar jetsettend Portugal voor hun huwelijksreis.

Erin Andrews & Jarret Stoll

Zij is sportcommentator en presenteert Dancing with the Stars, hij is professioneel hockeyspeler. Ze trouwden eind Juni in Montana tijdens de zonsondergang. Erin droeg een jurk van Carolina Herrera.

 

Can't thank you enough @houseofherrera

A post shared by Erin Andrews (@erinandrews) on

Lola Rykiel & Jeremie Kanza

Ze is een van de meest bekende modemensen in de wereld van public relations en hij een wereldberoemde restaurant entrepreneur. Natuurlijk droeg ze een op maat gemaakte Sonia Rykiel voor haar grote dag.

Julianne Hough & Brooks Laich

Een trouwjurk mogen we dit niet noemen, want het was 'slechts' de jurk voor de receptie. Toch vinden wij deze creatie van huis Marchesa prachtig.

Katie Ermilio & Tylee Abbott

Katie Ermilio is een ontwerpster die zelf al honderden trouwjurken heeft ontworpen. Ze gaf deze zomer haar ja-woord aan Tylee Abbott en droeg een jurk die ze zelf ontworpen had. 

 

Happy Wedding to @tyleeabbott & @katieermilio❕💕 👯👯👯🤵👰👯👯👯

A post shared by Adele🐘 (@adelephant) on

Hannah Bronfman & Brendan Fallis

Nog zo'n plaatje: de prachtige jurk van Hannah Bronfman, ontworpen door Elie Saab. De bruiloft vond plaats in het bloedmooie Marrakech.

 

Dreaming of my @eliesaabworld reception dress 💕💕 I've found my Prince Charming @brendanfallis #hbf4ever

A post shared by Hannah Fallis Bronfman (@hannahbronfman) on

Mickey Sumner & Chris Kantrowitz

Last but not least: een haute couture jurk van Giambattista Valli special ontworpen voor Mickey Summer, een van de leidende vrouwen in de tech industrie.

 

Take me back......... ❤️🍾🇮🇹🕺🏽💋😍❤️ @kantrowitz @giambattistavalliparis @bashplease

A post shared by M Sumner (@sumnermickey) on