Het is belangrijk om je huid dagelijks optimaal te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling met een goeie hydraterende gezichtscrème met minimaal factor 30. En wat is er nou mooier dan die factor 30 combineren met het egaliseren van je gezicht. Maak nu kans op de Blue Blood Sun Cream van Neoderma, zodat je stralend kunt flaneren op een zonnige boulevard aan de Côte d'Azur deze zomer.

De kracht van Blue Blood Sun Cream
Neoderma heeft een nieuwe zonnebrandcrème in haar assortiment:  Blue Blood Sun Cream, die zowel factor 30 als een kleur bevat. Zo ben jij goed beschermt tegen UV-straling en krijgt je huid een natuurlijk tintje. De crème bevat ontstekingsremmende actieve ingrediënten die kalmerend en beschermend werken tegen schadelijke invloeden door het milieu. Breng de Blue Blood Sun Cream aan op de vingertoppen en verdeel het vervolgens al stempelend op je gezicht en de hals een half uur voordat je de zon in gaat. Wrijf het daarna voorzichtig uit over het gehele gelaat. Op deze manier ben je 4 uur lang beschermd tegen de zon. De Blue Blood Sun Cream is te verkrijgen in vier tinten: wit (kleurloos), naturel, beige en donker afhankelijk van uw huidskleur. De getinte crème is speciaal geschikt voor de lichte blanke huid.

Neoderma cream
Neoderma cream
Creme
Creme

Neoderma: "The Essence of Natural Beauty"

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De kracht van Neoderma ligt vij het verbeteren van de huid door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit 10 productlijnen en 9 gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans.

Mail & Win
Nouveau mag nu 5 x Blue Blood Sun Cream weggeven. Om kans te maken stuur een mail naar redactie@nouveau.nl onder vermelding van Neoderma en de tint die je graag zou willen. De actie is gesloten!