Anthelios

Nouveau mag 5 Anthelios spray ultra leger van La Roche-Posay weggeven. Om kans te maken op een van de producten stuur een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met omschrijving ZONNEN. Deze actie loopt t/m 12 juni 2016.

roche-posay
roche-posay

La Roche-Posay

Gesteund door 30 jaar expertise in zonnebescherming en preventie van UV-geïnduceerde huidaandoeningen, is La Roche-Posay al decennialang toonaangevend in de strijd tegen huidkanker en veilig zonnen.
La Roche-Posay draagt in aanzienlijke mate bij tot een betere bewustwording en een beter begrip van veilig zonnen, door te hameren op drie basisregels
1. Bescherm je huid met Anthelios
2. Check regelmatig je moedervlekjes
3. Speel op veilig in de zon, elke dag.

Hoewel elk van deze drie regels apart al van cruciaal belang is om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, moet je ze alle drie naleven om echt het verschil te maken. In 2016 maakt La Roche-Posay het je gemakkelijk om ze alle drie te volgen. Dit zou wel eens jouw leven of dat van iemand van wie je houdt kunnen redden.

De nieuwe producten van Anthelios. Het beschermen van je huid begint met het gebruiken van een zonnecrème, maar ook de juiste hoeveelheid aanbrengen is een belangrijke factor. De nieuwe producten van Anthelios hebben een heerlijke geur die uitnodigt om regelmatig aan te brengen. Ook voor de gevoelige huid. De producten hebben pomptubes om altijd de juiste dosis te gebruiken.