Tabac
Tabac

TABAC GENTLE MEN'S CARE

Fragrance en bodylijn voor de hedendaagse gentleman

Voor de gevoelige huid van een man is precies de exacte verzorging essentieel, om het verzorgde uiterlijk te krijgen. Kortom verzorging die van een man een heer maakt. De nieuwe lijn van Tabac Gentle Men’s Care bestaat uit negen kwalitatieve producten die een nieuwe standaard zetten in mannelijke grooming omdat ze alle aspecten van het mannelijke lichaam en skincare routine. Het is de optimale synergie van reinigen, scheren, hydrateren en aftershave, waarbij de geur centraal staat. Een nieuwe man staat op met Tabac’s Gentle Men’s Care.

Vier stappen- Reinigen, scheren, verzorgen en geur

Een frisse start is een wereld van verschil, Tabac Gentle men’s care maakt dat verschil. De 3-in-1 hydraterende formule voor gezicht, lichaam en haar is een geweldige reiniging die de huid voorbereidt op het belangrijkste moment van de routine: scheren. De bijbehorende scheergel beschermt de huid tegen microverwondingen en is net als alle andere producten uit de lijn geschikt voor de gevoelige huid. De grooming routine wordt gecomplementeerd met de juiste hydratatie na het scheren. Tabac Gentle Men’s Care heeft gezichtsverzorgingsproducten en aftershaves die geschikt zijn voor verschillende behoeften van de huidtypen. De producten bevatten CELLACTIVE™-MEN, het complex van actieve bestanddelen specifiek ontworpen voor de mannenhuid, dat zorgt voor hydratatie en weerstand tegen stress. Eau de toilette en deodorant van Tabac voltooien de laatste stap.

Frisheid, energie en hydratatie – allemaal in één geur

De range van Tabac Gentle Men’s Care is indrukwekkend door de dynamische frisheid en klassieke stijl die een goed verzorgde uitstraling vertegenwoordigt. In de verzorgingsproducten komt subtiel de geur van de eau de toilette terug wat zorgt voor een extra gevoel van frisheid en energie.

Verkwikkende geurtonen gemend met verzorgende nuances

De hoofdnoot: Sinaasappel, peer, ozon-achtige harmonie
De hartnoot: Lavendel, kardemom, violet blaadjes
De basisnoot: Sandelhout, amber, cashmeran

Het assortiment

Eau de Toilette
Deodorant Spray
Shower Gel
Shaving Gel
After Shave Balm
After Shave Lotion
Moisturizing Cream
Moisturizing Gel

Mail & Win

De Gentle Men's Care Eau de Toilette (90 ml) + een gave gadget: een draadloze speaker. De waarde van deze set bedraagt ruim €100,-.
Om kans te maken op deze set stuurt u een mail naar redactie@nouveau.nl met uw NAW-gegevens en de omschrijving Tabac. Deze actie is gesloten!