Revitalift Laser van L’Oréal Paris

Nouveau mag 10 sets weggeven bestaande uit het Revitalift Laser x3 serum (t.w.v. € 31,99) en de dagcrème (t.w.v. € 31,99).

Revitalift
Revitalift

Revitalift Laser

Voor veel vrouwen zijn rimpels dé obsessie in de strijd tegen huidveroudering. Om deze rimpels aan te pakken ondergaan steeds meer vrouwen verjongende laserbehandelingen in cosmetische klinieken.Omdat deze behandelingen ingrijpend en duur zijn, heeft L'Oréal Paris Laser X3 ontwikkelt. Deze range is geïnspireerd op de verjongende laserbehandeling voor een zichtbaar jongere uitstraling en helpt diepe rimpels te verminderen door de huid weer strakker te laten worden waardoor de diepe rimpels worden gladgestreken en de huid weer egaal wordt.

Wat veel mensen niet weten is dat vooral diepe rimpels je voornamelijk ouder doen laten lijken dan je daadwerkelijk bent. Deze vorm van huidveroudering is moeilijker aan te pakken dan “gewone” rimpels omdat het probleem vaak dieper van binnen zit. Revitalift Laser X3 pakt juist deze diepe rimpels aan en heeft een 3-voudige werking: vermindert diepe rimpels, verstevigt de huid en zorgt voor strakkere gezichtscontouren.

Revitalift
Revitalift

Het serum

Serums zijn de meest effectieve remedie tegen huidveroudering, vanwege de hoge concentratie actieve ingrediënten voor het allerbeste resultaat.
Het serum van Revitalift Laser X3 heeft een 3-voudige werking: Hij trekt snel diep in de huid om rimpels te verminderen en de huid te herstellen; het versterkt en stimuleert het steunweefsel van de huid om het gezicht weer strakker te maken en verkleint de poriën voor een zichtbaar geëgaliseerde huid

Dagcrème

De Revitalift Laser X3 anti-rimpel dagcrème werkt 3-voudig. Voor: verminderde rimpels, verstevigde huid, en strakkere gezichtscontouren.

Mail &Win

Om kans te maken op 1 van de 10 sets stuurt u een mail naar redactie@nouveau.nl met uw NAW-gegevens en de omschrijving Revitalift. Deze actie is gesloten!

Website

www.loreal.nl