Mart Visser Parfum

Visser Parfum
Visser Parfum

In dit jubileumnummer van Nouveau met als gasthoofdredacteur Mart Visser mag zijn parfum niet ontbreken.  Voor zijn eerste parfum werkte Mart samen met de beste Zuid-Franse parfumeurs, die onder meer tekenden voor klassiekers van Hermès, Rochas en Dior. Het resultaat is een compositie van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die naadloos aansluit op Vissers couture; subtiel, verfijnd en vrouwelijk met een vleugje pit. De topnoot van citrus opent fris, met citroen en mandarijn. In het hart ontvouwen zich subtiele oranjebloesem en jasmijn om vervolgens uit te komen bij een karaktervolle basis van saffraan, patchouli, witte musk en myrre.

Visser Parfum
Visser Parfum

Meesterwerk

Speciaal voor zijn parfum maakte Visser een aantal schetsen, waarvan er drie zijn geselecteerd om zijn verpakkingen te sieren. Hoewel zijn ruige, abstracte schilderstijl schril contrasteert met de verfijnde belijning van zijn couture, kiest hij wel vaak voor hetzelfde kleurenpallet: een parade aan vergrijsde tonen, gradaties in zwart/wit/grijzen en het mysterieuze nachtblauw, deze laatste kleur vormt de basis van de slank gestileerde flacon.

Informatie

www.martvisser.nl

Mail & Win

Nouveau mag 5 parfums weggeven. Om kans te maken stuur een mail met NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl onder vermelding van Parfum Mart. Deze actie is gesloten!